Miten toimimme?

"Yrittäjänä mä teen paperihommat aina töiden jälkeen. Usein ne täytyy viedä kotiin viikonlopuksi. Ei meidän kannata uutta työntekijää kuitenkaan palkata."

Teemme sen minkä asiakas tarvitsee, tuntilaskutuksella tai projektiveloituksella.

Tuntilaskutus perustuu asiakkaan tiloissa tapahtuvaan toimistotyöhön ja tuntihinta riippuu tehtävästä työstä ja sen vaativuudesta. Tuntiveloitus sovitaan aina etukäteen työnkuvan mukaan. Me Jolakossa emme käytä vuokratyövoimaa, vaan asiakas saa aina tutun henkilön työn ääreen. Näin mahdollinen perehdyttäminen tarvitsee tehdä vain kerran ja hintamme on kilpailukykyinen. Tuntityötä voi ostaa kiireapuna kertaluontoisena tai vaikka sopia säännöllisen toimistotyön avun. Maksat vain laskun tehdystä työstä, me hoidamme työnantajavelvoitteet. Olemme erinomainen vaihtoehto silloin kun työtä ei ole riittävästi uuden työntekijän palkkaamiseen, mutta sitä on yrittäjälle ylitöiksi asti.

Alla on lueteltu muutamia työtehtäviä, jotka kauttamme on mahdollista ostaa:

Sihteeri:
Hankinnat
Kokous- ja matkajärjestelyt
Matkalaskut
Myyntireskontra
Ostoreskontra
Avustavat kirjanpitoviennit
Täsmäytykset
Asiakirjahallinta
Rekistereiden ylläpito
Controller:
Raportointi
Raporttianalyysit
Budjetointi
Budjettianalyysit
Tarjouslaskenta
Kannattavuuslaskelmat
Varastonhallinta
Talouden ja raportoinnin kehittämistehtävät"Tulos on plussalla, mutta silti se voisi olla parempikin. Kun vain tietäisi miten."

"Meillä hankitaan myytävää tavaraa silloin kun ehditään, kunhan sitä riittää varastossa."

Projekteiksi sopivat erinomaisesti erilaisten raportointi- ja seurantamallien laatiminen sekä analyysit. Voimme mm. laatia kannattavuuslaskelmia, budjetteja, analyyseja tai vaihtoehtolaskelmia. Myös erilaisten investointien kannattavuuslaskelmat ja varastonhallinta kuuluvat valikoimaamme.

Projekti aloitetaan aina yhteisellä maksuttomalla kartoituksella. Kartoituksessa käydään läpi, millainen tarve on ja kuinka paljon se vaatii työtä. Projekti voi olla myös kaksiosainen: ensimmäisessä vaiheessa voimme esimerkiksi tehdä analyysin yrityksen kannattavuudesta sekä esittää parannusehdotukset ja toisessa osassa laatia tarvittaessa valmiin laskurin jatkokäyttöä varten.